Sensitive Coaching

Training: Op date met je brein

Wist jij dat we feitelijk twee breinen hebben? Eén die denkt en één die voelt. Dit maakt het brein ook zo interessant. Het brein is het eerste deel van de 4 sensitieve competenties. In deze opleiding ga je op date, met je brein! Oftewel : Je leert jezelf beter kennen.

We behandelen vragen zoals: Hoe werkt het nu in onze bovenkamer? Wat weet jij over jouw brein? Wat zijn jouw overlevingsreacties? Hoe werken jouw hersenhelften en hoe kun je hier voordeel uit halen? Wat voor leercirkel past bij jou? Wat is jou sociale en mentale vingerafdruk? Wat is nu emotionele intelligentie? Wat heb je aan waarnemen? Hoe kun je dit toepassen?
De combinatie van theorie, vragen, praktijk, vergelijking, erkenning en herkenning, maakt dat het direct toepasbaar is in de praktijk. Er is geen goed of fout. Je krijgt feiten en testen en je weet meteen hoe dit bij én voor jou werkt. Dit is het eerste deel van sensitive competenties “je eigen brein date“. Ben je nieuwsgierig geworden naar jouw date met je brein?

Doel van de training

Je leert jezelf beter kennen, te beginnen vanaf de basis. Waar liggen jouw grenzen als het gaat om je brein. Je ervaart de verschillende invalshoeken van het brein. Je leert je brein te begrijpen, maar ook waarom het brein dingen doet zoals hij het doet. Je krijgt veel inzicht in je eigen brein en indirect ook in het brein van de ander.

Inhoud van de training

  • Overlevingsreacties
  • Weetjes over de hersenen
  • Hersenhelften
  • Wat is jouw leercirkel?
  • Wat is emotionele intelligentie?
  • Hoe en wat neem je waar?

Meerwaarde van de training

Je krijgt globale uitleg over de hersenen. Dit alles op een simpele en makkelijk manier die bij iedereen aansluit. Je ervaart hoe je brein is opgebouwd. Door de praktische benadering, kun je de kennis die is opgedaan direct toepassen. Herkenning bij jezelf en bij de ander. Je maakt hierdoor beter verbinding met je lichaam, geest, intuïtie en je brein.

Neem vrijblijvend contact op met Sensitive Coaching.


Top