Sensitive Coaching

Inleiding training: NLP voorkeursystemen

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Alles wat je doet, denkt of voelt is het resultaat van wat er in je zenuwstelsel plaatsvindt. Iedere ervaring die we hebben is een samenstelling van zintuiglijke indrukken en dat is precies waar de NLP voorkeursystemen over gaan. Als mensen over hun ervaringen, emoties of fantasieën praten blijkt vaak dat ze zinnen en uitdrukkingen gebruiken die verwijzen naar “zien, proeven, ruiken, horen en voelen”. Iedereen heeft elementen van deze vijf vormen, maar bij de meeste mensen is er één systeem dat domineert.

Doel training: NLP voorkeursystemen

In deze training van Sensitive Coaching leer je wat je eigen NLP voorkeursysteem is. De NLP voorkeursystemen bieden namelijk een manier om gesprekken te verhelderen en versterken. Bewust leren luisteren naar de ander en ontdekken hoe je nog beter af kunt stemmen op je gesprekspartner (zender en ontvanger). Aandacht vasthouden en verbinding maken door middel van NLP voorkeursystemen.

Inhoud training: NLP voorkeursystemen

  • Wat is jouw eigen NLP voorkeursysteem?
  • Hoe herken je aanwijzingen?
  • Omgaan met NLP voorkeursystemen van jezelf en van anderen
  • Bewust inzetten van verschillende NLP voorkeursystemen

Meerwaarde training: NLP voorkeursystemen

Na deze training van Sensitive Coaching herken je je eigen NLP voorkeursysteem en die van de ander. Je communicatieve vaardigheden worden verstrekt. Je leert effectiever te communiceren. Door NLP voorkeursystemen toe te passen voer je gesprekken op de manier die jij wilt. Je leert invloed uit te oefenen. Een goede relatie te onderhouden met je gesprekpartner.

Neem vrijblijvend contact op met Sensitive Coaching.


Top