Sensitive Coaching

Inleiding training: Succesvol en constructief omgaan met verandering

Alles in je leven verandert, iedereen krijgt hier ook mee te maken. Zowel zakelijk als privé. De veranderingen die je zelf initieert zijn prima, je hebt er immers zelf voor gekozen. Er veranderen ook dingen waar je zelf niet voor gekozen hebt. Veel mensen willen graag dat alles bij het oude blijft, maar als alles bij het oude blijft groei je niet als mens. Besef dat elke verandering kansen creëert. Dus grijp deze kans van Sensitive Coaching en ga van verandering naar verbetering!

Doel training: Succesvol en constructief omgaan met verandering

Jij als persoon staat centraal in deze training van Sensitive Coaching. Het doel is dat je optimaal leert omgaan met veranderingen in je leven, ongeacht de situatie. Je erkent en herkent jouw verandering en die van de ander. Daarnaast krijg je meer inzicht in je eigen ik en leer je dusdanig grip te krijgen op je weerstand dat je er je voordeel mee doet.

Inhoud training: Succesvol en constructief omgaan met verandering

  • Wat doet verandering met je?
  • Wat zit er achter veranderingen?
  • De stadia van verwerking
  • Wat kun je er zelf aan doen?
  • Hoe borg je veranderingen op een positieve manier?

Meerwaarde training: Succesvol en constructief omgaan met verandering

Na deze training van Sensitive Coaching heb je je kennis over veranderprocessen in je leven verbreed. Je past je makkelijker aan nieuwe situaties aan. Je krijgt tips over hoe om te gaan met veranderingen. Je werkt een persoonlijk stappenplan uit die je gelijk in de praktijk brengt.

Neem vrijblijvend contact op met Sensitive Coaching


Top