Sensitive Coaching

Inleiding training: Intuïtie als innerlijke raadgever

“Het enige wat er echt toe doet, is intuïtie”- Albert Einstein. Wat is intuïtie? Wat kun je er concreet mee en wanneer gebruik je nu precies je intuïtie? In deze training ga je aan de slag met je intuïtie, want je onderbuikgevoel laat je namelijk nooit in de steek. Door de signalen te herkennen, verbinding te maken en vooral te luisteren naar je intuïtie, kun je jouw gedrag, je gevoel en de manier waarop je in het leven staat in positieve zin beïnvloeden. Bij deze training van Sensitive Coaching wordt er van je verwacht dat je een flinke dosis zelfkennis toepast. Hoe meer zelfkennis je verwerft, hoe sneller je je intuïtie ontwikkelt. Durf jij de uitdaging aan om jezelf beter te leren kennen? Dan is dit de training voor jou!

Doel training: Intuïtie als innerlijke raadgever

Het doel van deze training van Sensitive Coaching is dat je verbinding maakt met je intuïtie. Je leert luisteren naar de signalen van je lichaam. Je krijgt inzicht in de manier waarop je naar jezelf kijkt. Deze training helpt je om de juiste beslissingen te nemen in je leven en daar adequaat op te reageren. Zie het als de volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling.

Inhoud training: Intuïtie als innerlijke raadgever

  • Wat is intuïtie?
  • Hoe maak je verbinding met je intuïtie?
  • Hoe kun je je intuïtie ontwikkelen?
  • Zelfkennis en intuïtie?
  • Het verschil tussen angst en intuïtie.

Meerwaarde training: Intuïtie als innerlijke raadgever

Bij deze interactieve training van Sensitive Coaching wordt er gewerkt met je eigen ingeving/intuïtie. De praktijkvoorbeelden worden door deelnemers zelf aangedragen. Aan de hand van oefeningen leer je hoe je je intuïtie verbetert en toepast. Je zintuigen worden extra geprikkeld doordat je gebruik maakt van je onderbuikgevoel.

Neem vrijblijvend contact op met Sensitive Coaching


Top