Sensitive Coaching

Inleiding training: Stress is ook een keuze, of toch niet?

Stressklachten en wat zijn de oplossingen voor stress. Vragen die aan bod komen zijn o.a.: waarom val je niet af wanneer je stress ervaart? Wat gebeurt er met je lichaam als er stress in je lichaam komt? Wat heeft dopamine en serotonine te maken met stress? Wat zijn de gevolgen van stress op de korte- en lange termijn? Herken jij wat jouw lichamelijke en geestelijke beginklachten zijn van stress? Weet jij het verschil tussen stress en chronische stress en waar je dan op moet letten? Wat zijn de valkuilen van de gevolgen van stress en voor welke stressbronnen ben jij gevoelig?
Of het nu gaat om een burn-out, werkstress, faalangst stress, perfectionisme, sterk verantwoordelijkheidsgevoel, altijd klaarstaan voor anderen, geen nee kunnen zeggen, in deze training krijg je niet alleen antwoord op deze vragen maar op nog veel meer. Bijvoorbeeld hoe je herstelt van stress. Na deze training ga jij anders om met stress. Je leert thuis te komen in je eigen lichaam en geest en te herstellen van stress. Daarnaast leer je om je oude denkraam om te zetten in een stressvrij nieuw denkraam.

Doel van de training

Het doel van de training is dat je er voor jezelf achter komt waar de stress vandaan komt en hoe je dit bewust kunt ombuigen naar weinig tot geen stress. Je weet na deze training waar de symptomen in je lichaam beginnen en welk effect het heeft op je brein. Daarnaast leer je ook welke invloeden voeding en eetgewoonte betrekking hebben op stress.

Inhoud van de training

  • Hoe ontstaat (chronische) stress?
  • Wat zijn de oorzaken en de symptomen van stress?
  • Wat kun je eraan doen?
  • Stresstest veranderingen.
  • Hoe kun je op een simpele manier met stress omgaan?

Meerwaarde van de training

Je weet na deze training waar jouw stress vandaan komt. Je weet precies wat stress doet met je lichaam. Je krijgt tips en tricks die je gelijk in de praktijk kunt toepassen. Je leert om te gaan met stress in je leven maar ook hoe je nieuwe stress voorkomt en oude stress opruimt.

Neem vrijblijvend contact op met Sensitive Coaching.


Top