Sensitive Coaching

Trainingen van Sensitive Coaching

Kennis is macht, kennis delen is kracht. Training betekent voor mij: kennis, ervaringen en inzichten op een enthousiaste manier met een ander delen. Belangrijke uitgangspunten daarbij zijn waarde, cultuur, kwaliteiten, capaciteiten, drijfveren, kennis en vaardigheden. Wat zijn de wensen en behoeften van de organisatie? Waar en wie kan ik adviseren? Ik stuur bij in datgene waar de medewerkers en de organisatie behoefte aan hebben, bijvoorbeeld gedrag. Kijk welke trainingen beschikbaar zijn.

Mijn trainingsspecialisme ligt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, arbeid en communicatie.
Met mijn grenzeloze energie, flexibele houding, enthousiasme en speelse manier van werken, krijg ik de groep mee. Ik maak verbinding met de groep door hen zelf verhalen uit de praktijk te laten vertellen. Dit doe ik op een interactieve manier waarbij ik veel ruimte laat voor improvisatie. Door mijn vele reizen haal ik in de training waargebeurde situaties en verhalen aan. Hierdoor komen mijn trainingen nog meer tot leven. Ik gebruik graag metaforen omdat ik geloof dat de mens geboren is om verhalen te vertellen. Informatie delen op een dusdanige manier dat het ook op de lange termijn blijft hangen.

Ik heb het vermogen om de deelnemers uit hun comfortzone te halen. De deelnemers worden ondersteund bij het hervinden van hun eigen natuurlijk kracht en het ontwikkelen van een verbeterde kijk op hun eigen behoeften en mogelijkheden. Het borgen is daarbij erg belangrijk en vormt één van de pijlers in mijn trainingen.

Kennis en inzicht worden in mijn trainingen samen gebracht. Door je te focussen op wat je wilt leren in de training, word je gestimuleerd en uitgedaagd om je kennis en inzicht te vergroten. In mijn werk als coach, mediator en trainer kom ik veelvuldig in contact met uiteenlopende doelgroepen en nationaliteiten. Dit maakt dat ik goed op verschillende niveaus kan communiceren. Daarnaast maak ik gebruik van mijn intuïtie, gezond verstand, lichaam, non verbale communicatie en een flinke dosis humor.

Werkwijze trainingen van Sensitive Coaching

Trainer : Natascha van Weerden
Ik werk met een team van ervaringsdeskundigen en trainersacteurs
Locaties : Meerdere locaties mogelijk, in company behoort eveneens tot de mogelijkheden
Groep : De groep bestaat uit minimaal 6 en maximaal 16 personen. Voor particulieren geldt een minimum van 6 personen
Werkwijze : Informeel, direct, helder, duidelijk, interactief, energierijk en flinke dosis humor
Duur : De workshop bestaat uit 1 dagdeel, de training uit 2 dagdelen. Beiden kunnen op ieder gewenst moment van start gaan. De opleiding beslaat tussen de 6-10 dagdelen met een maximum van 20 dagdelen (10 blokken)
Investering : De prijs is afhankelijk van diverse factoren, te weten standaard- of op maat, de duur, intern of extern. Op basis van jouw wensen maak ik graag een passende offerte
Certificaat : Aan het einde van de training ontvang je een certificaat
Geregistreerd : Gecertificeerd NOBCO, EMCC coach, geregistreerd MfN, ADR mediator en trainer

Meerwaarde trainingen van Sensitive Coaching

Het programma is flexibel en kan waar mogelijk aangepast worden aan de behoefte van de cursisten en/of de organisatie. Het tijdstip, de locatie en de datum van de training, wordt afgestemd op jouw wensen. Interactiviteit staat voorop. Zo wordt de theorie gelijk in praktijk gebracht. De deelnemers gaan van onbekwaam naar bekwaam. Ik maak verbinding met de groep en de deelnemers zelf ervaren dit ook zo. De deelnemers zijn pro actief omdat er weinig ruimte wordt gelaten om achterover te leunen. Voor zelfreflectie is echter alle ruimte. De deelnemers in mijn training zijn volledig in het hier en nu.

Neem vrijblijvend contact op met Sensitive Coaching.


Top