Sensitive Coaching

Inleiding training: Hoe omring jij je met liefde?

Er zijn vele verschillende soorten liefde, maar hoe kunnen we die onderscheiden? Want liefde is heel persoonlijk omdat iedereen dit op zijn eigen manier ervaart. Maar wat is liefde nu eigenlijk en hoe ontvang je liefde? Hoe voelt liefde voor jou en hoe geef jij liefde aan jezelf en aan anderen? Wat doet het met je als de liefde je teleurstelt? Hoe ga jij verder? Hou je het vast of laat je het los? In deze training gaan we aan de slag met de liefdesdriehoek. Bewust en onbewust omgaan met liefde. Wat gebeurt er dan met jouw liefde? Hoe is het begonnen in het verleden, heden en hoe wil je er mee omgaan in de toekomst. Hoe kun je hier invloed op uitoefenen. Wat is de chemie van liefde? Wat gebeurt er met onze hersenen als we het hebben over liefde? Kortom: Liefdeswaardering in de breedste zin van het woord.

Doel van de training

Na deze training word je kennis over de liefde in het algemeen vergroot. Je krijgt inzicht in je eigen kijk op de liefde en hoe jij dit ervaart. We gaan aan de slag met de basis van de liefde. Deze basis heeft 3 pijlers en hiermee gaan we een verdiepingsslag maken. Je leert hoe jij kunt spelen met deze drie pijlers in de liefde. We leren je kijken om met verschillende soorten liefdes om te gaan en te begrijpen.

Inhoud van de training

  • Welke soorten liefde zijn er?
  • Wat zit er achter de verschillende soorten liefde?
  • De chemie van de liefde (oxytocine)
  • Wat is de liefdesdriehoek?
  • Bestaat de magische formule van liefde (eigen liefde)?

Meerwaarde van de training

Je gezichtsveld wordt door deze training verruimd met kennis, ervaringen, toepassingen waar je hiervoor nog geen weet van had en vooral ook met tips over de liefde in het algemeen. Je weet en voelt hoe het werkt met de chemische processen wanneer je zelf liefde voelt. Als het gaat om de liefde heb je geleerd hoe het werkt met je interne en externe zelfwaardering.

Neem vrijblijvend contact op met Sensitive Coaching.


Top