Sensitive Coaching

Inleiding training: Wat maakt een mens gelukkig?

Aristoteles – “Je hebt een beetje geluk nodig om gelukkig te worden.” Wat is geluk? Waar bestaat geluk uit? Deze training van Sensitive Coaching is specifiek gericht op het geluk waar je zelf invloed op uit kunt oefenen. Je zult er al snel achter komen dat dit niets heeft te maken met materiële zaken. Zowel geluk als ongeluk komt in golfbewegingen. Je bepaalt grotendeels zelf of je gelukkig of ongelukkig wilt zijn. Je gedachten en je gedrag bepalen namelijk in grote mate jouw geluksgevoel. Zo is het bijvoorbeeld bewezen dat je je gelukkiger voelt op het moment dat je optrekt met mensen die gelukkig zijn en positief in het leven staan. Net zo goed als voeding en beweging daar ook invloed op uitoefenen. Ben je een mens die nieuwsgierig is naar weetjes, oefeningen en kennis over geluk? Dan is dit de training waar je gelukkig van wordt!

Doel training: Wat maakt een mens gelukkig

Na deze training van Sensitive Coaching sta je als mens positiever in het leven. Je herkent de DNA van geluk en weet hoe je invloed kunt uitoefenen op je eigen geluk. Door kleine aanpassingen in je denkpatroon en een aantal simpele oefeningen, kun je jouw geluk naar een hoger plan tillen.

Inhoud training: Wat maakt een mens gelukkig?

  • Wat is geluk en waar bestaat het uit?
  • Wat maakt een mens gelukkig?
  • Wat zijn de psychologische basisbehoeften van geluk?
  • Geluk vitamines: Wat zijn het en hoe creëer je ze?
  • Hoe kun je je geluksgevoel vasthouden?

Meerwaarde training: Wat maakt een mens gelukkig?

Bij deze interactieve training van Sensitive Coaching krijg je meer inzicht in (het aansturen van) je eigen geluk. Je kent de sleutel en vertaalt dit ook naar de praktijk. Je bent je bewuster van je omgeving en jouw geluk. Je weet nu waar je gelukkig van wordt en waar jouw behoefte van jouw geluk vitamines ligt.

Neem vrijblijvend contact op met Sensitive Coaching


Top