Sensitive Coaching

Training: De intuïtieve date

Weet jij wanneer je aan het voelen bent? En dan bedoel ik, zo voelen dat je niet kunnen denken? Intuïtie, is het laatste deel van de vier sensitieve competenties. Je leert hoe belangrijk het is om met beide voeten op de grond te staan. Je integreert gronden in je dagelijkse leven. Gronden werkt onder andere bij onzekerheid, stress, angst en vertrouwen.

Je intuïtie heeft altijd het beste met jou voor. Geen verborgen agenda en geen eigen belang. Intuïtie is degene die het altijd juist heeft. Maar hoe herken je intuïtie? Hoe blijf je bij jezelf? Hoe goed kun jij tegen prikkels van je omgeving? Kun jij duidelijk scheiden wat van jou is en wat van de ander?

Verder gaan we in op visualisatie. Wat is het en hoe kun je het gebruiken? Bij visualisatie gaat men ervan uit dat onze verbeelding een grote invloed heeft op het fysieke, mentale, emotionele en spirituele welbevinden. Met behulp van visualisatietechnieken is het mogelijk het onderbewustzijn te beïnvloeden en overtuigingen te veranderen. Je leert wanneer en hoe je je energie kunt reinigen. Je borgt concreet wat je in de afgelopen workshops over de vier sensitieve competenties hebt geleerd.

Doel van de training

Je voelt wanneer je intuïtie spreekt. Reflecteren en het doorgronden en herkennen van processen die bewust en onbewust plaatsvinden. Dit neem je waar en jij maakt hier zelf een beslissing in. De combinatie van de verschillende onderdelen maakt het dat je jezelf nu beter herkend. Hierdoor heb je een andere uitstraling dan voordat je aan deze workshop begon.

Inhoud van de training

  • Het leren gronden
  • Sfeer voelen
  • Visualisatie
  • Het leren aanvoelen van je intuïtie
  • Reinigen van je energie
  • Het borgen van je eigen gedragsverandering

Meerwaarde van de training

Je kijkt, hoort, voelt, erkent, verwondert, herkent en waardeert jezelf op een dusdanige manier dat je merkt dat je een verbeterde versie van jezelf bent. Je accepteert wie je bent. Je begrijpt jezelf en de ander. Je inzicht is 360 graden geworden.

Neem vrijblijvend contact op met Sensitive Coaching


Top