Sensitive Coaching

Training: Het kaartspel; De date die klopt

We weten allemaal hoe belangrijk de kracht van herhaling is. Je begint vol enthousiasme aan iets nieuws maar op het moment dat je er niet meer iedere dag mee bezig bent, zakt de kennis die je hebt opgedaan weer weg. Om dat te voorkomen heb ik, speciaal voor deze opleiding, een kaartspel ontwikkeld: ‘Op date met jezelf’.
Op deze laatste dag van je opleiding maken we het kaartspel onderdeel van je persoonlijke ontwikkeling om je zo nóg meer verdieping te geven. Alle onderwerpen die in de opleiding aan bod zijn gekomen, zijn terug te vinden in het kaartspel en meer. Het unieke van dit kaartspel is dat je het op verschillende manieren kunt spelen. Voordeel hiervan is dat jij het geleerde op een dusdanige manier borgt dat het onderdeel is en blijft van je leven. Je kennis wordt op de proef gesteld. Je verstand wordt optimaal benut. Je brein wordt uitgedaagd, je luistert meer naar je lichaam en je zult zien dat je steeds meer op intuïtie doet.

Doel van het kaartspel

Het kaartspel is zo ontwikkeld dat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen op levens verdiepende vragen, borgen, zelfreflectie, weetjes, bewustwording, verwondering, probleemoplossing, inzicht in het verleden, het heden en de toekomst, het ‘oja’ effect maar vooral omdat het gewoon leuk is om te spelen.

Inhoud van het kaartspel

  • Uitleg van het kaartspel
  • Het toepassen en het spelen van het kaarspel
  • Het borgen van je gedragsverandering
  • Tips om het geleerde vast te houden

Meerwaarde van de training

Jij hebt de weg naar je brein, verstand, lichaam en intuïtie gevonden. Je kijkt met een positieve blik en vol zelfvertrouwen de wereld in. Je kunt inmiddels tegen een stootje en je weet wanneer iets goed of slecht voor je is. Je speelt sneller in op de ander, omdat je weet waar je op moet letten. Je zegt nee wanneer je voelt dat het niet bij je past zonder je daar schuldig over te voelen. Je weet waar je valkuilen én je uitdagingen liggen. Kortom: Je maakt een betere verbinding tussen je brein, je verstand, je lichaam en je intuïtie. Je bent nu een verbeterde versie van jezelf!


Neem vrijblijvend contact op met Sensitive Coaching.

Top