Sensitive Coaching

Reviews

Algemene indruk en bevindingen van de MFN peer reviewer.

“Mediator toont zich een gepassioneerd en betrokken mediator/bemiddelaar met veel kennis en belangstelling voor de rol van communicatie en onderliggende patronen in conflicten. Reviewer krijgt de indruk dat mediator hoge eisen stelt aan zichzelf en haar omgeving en niet bang is om belemmerende zaken e/o verbeterpunten op de agenda te zetten.
Uit het reviewgesprek rijst een beeld van een bevlogen mediator die intensief bezig is met het vak van mediation, dit promoot en veel mogelijkheden ziet om mediation in te zetten. Daarnaast laat mediator zien voortdurend bezig te zijn met haar eigen ontwikkeling (permanente educatie in de ware zin van het woord) om op de vele fronten waarop zij actief is (naast bemiddelen ook coachen, trainen en begeleiden) haar cliënten optimaal te kunnen begeleiden door te beschikken over brede kennis en een uitgebreid instrumentarium aan vaardigheden.”

Evaluatie cliënten

Marion: “Ik vind Natascha een lieve, empathische coach. Als het moet kan ze er ook wat harder tegenaan en dat zal ze dan ook niet laten om het beste resultaat te bereiken voor jou. Ze weet waar ze over praat en is metaforisch erg sterk. Ze heeft zich veel methodieken eigen gemaakt en maakt van al die methodieken een gecombineerd cognitief en energetisch behandelplan waar ze vanaf durft te wijken als dat nodig is. Ze voelt de zaken erg goed aan en leeft zich goed in. Ze heeft humor en dat vind ik erg belangrijk. Ze durft zichzelf op de korrel te nemen en pakt voorbeelden uit haar privé leven om jou duidelijk te maken waar ze heen wil en wat ze bedoelt. Kortom: Super!!”
Cijfer voor coaching: 10

Joeke: “Ik had zelf wisselende behoefte aan persoonlijke gesprekken en loopbaanbegeleiding. Hierin werd snel mee geschakeld. Het heeft helder gemaakt dat er verbeteringen nodig en mogelijk waren. Daarnaast ook dat er lichamelijk onderzoek nodig is.
Niet alle acties heb ik in praktijk gebracht, maar dit kan in de komende periode ook nog.”
Cijfer voor loopbaan coaching: 8

Denise: “Vanaf de eerste cognitieve behandeling heb ik een goed gevoel gehad. Natascha is een fijne persoon die veel ervaring heeft en da dit ook goed gebruikt. Na eerste cognitieve behandelingen gehad te hebben ook een aantal energetische behandelen gehad. De rust en zekerheid die ik nu ervaar is iets wat ik zelden gevoeld heb en waar ik wel altijd naar op zoek ben geweest. Het afwisselen binnen en buiten coachen vond ik heerlijk. Natascha je houdt goed rekening met privacy en neemt de tijd ook al loopt het uit. Door de sessies is mijn lichaam in balans met mijn geest en dat merk ik aan alles ik voel me rustiger, zekerder en daardoor kan ik me beter uiten. Natascha denkt enorm mee en geeft goeie bruikbare tips die goed te gebruiken zijn. Reflectie verslagen heeft me houvast. Ik kan ze er makkelijk bij pakken en nog eens doorlezen.”
Cijfer voor coaching: 9.

Mark: “Natascha is een hele enthousiaste coach die heel kundig is op haar vakgebied. Verdere is ze heel duidelijk en verteld precies wat ze gaat doen. Dit is zeker in het begin van de behandeling erg prettig, omdat je niet goed weet wat je te wachten staat. Ik heb er superveel van geleerd en ben zeer tevreden met het resultaat. Ik ben rustiger geworden en veel beter geworden in situatie/ dingen accepteren. Ik zit beter in mijn vel.”
Cijfer voor coaching: 9.

Yvonne: Zowel op werk als op geen werk, als op privé, als op opleidingen, als op familie situaties. Alles is aan bod gekomen, en ik ben heel blij dat ik in de lastige periode van ontslag en onzekerheden jouw advies en steun kreeg. Het verbaasde me vaak dat Natascha vooraf al onderwerpen had genoteerd, en dat die dan ook aan bod kwamen in het gesprek. Een combinatie van deskundigheid en talent, dat kan je niet leren.
Cijfer voor coaching 10.
“Voorheen zou ik nooit een 10 geven, omdat niets helemaal perfect is. Maar perfect is een begrip wat ik iets soepeler ben gaan bekijken. Ik denk dat we in deze sessies het optimaal haalbare hebben bereikt, en het resultaat is boven verwachting. Perfect toch?”

Reacties van cursisten

Reacties uit de training: “Op date met jezelf” bestaande uit 2 dagdelen:

  • Inspirerend en mooi om te merken dat zo’n workshop komt als het je past. Fijn dat er zo persoonlijk gekeken kon worden. Het voelt al snel vertrouwt in een toch onbekende groep. Bedankt! Marcia.
  • Het was zeer leerzaam om jezelf in de “spiegel” te zien. Pascale
  • Nieuwe visie, nieuwe kijk op situatie, leerzaam leuk! Bedankt. Stefan.
  • Zeer goed in haar stof, daar hou ik van. Natascha weet heel goed wat haar vak is. Wat de verwachtingen zijn van een ander.

Reacties die als een rode draad terugkomen uit de trainingen:
Herkenbaar, je word echt bewust, fijn dat je veel vragen kunt stellen, veel voorbeelden, humor, veel interactie, enthousiasmerend, energiek, inspirerend, leuk, inhoudelijk goed, levendig. Praktijk gericht, direct tips waar je mee aan de slag kan!

Neem vrijblijvend contact op met Sensitive Coaching.

Top