Sensitive Coaching

Inleiding Training: Hoe hou je focus in stress situaties.

Hoe kan jij ervoor zorgen dat je rust en overzicht bewaart in stress situaties, zoals bijvoorbeeld scheiding, verbouwing, werkloosheid, relatiebreuk, ziekte, verhuizing, reorganisatie enz. Hoe creëer je rust in een onrustige omgeving? Focus houden wanneer de omgeving veranderd, is voor veel mensen erg lastig. We gaan aan de slag met omgevingsfactoren die invloed hebben op jouw gemoedstoestand. We kijken naar het hier en nu en waar jij, op dit moment in je leven, direct behoefte aan hebt. We gaan uitgebreid in op wat focus nu eigenlijk is, hoe je focus krijgt en hoe je deze vast kunt houden. Wat heb je daarvoor nodig? Daarnaast gaan we aan de slag met positieve energie en prikkels van buitenaf. Je krijgt praktische tips en oefeningen die voorkomen dat je je laat afleiden. De kracht van herhaling is ook hier op zijn plaats. Door middel van oefeningen leer je te luisteren naar je innerlijke stem. Structuur en timemanagement is eveneens belangrijk wanneer er chaos is in je leven. Hoe je dit beter kunt structuren leer je in de training. Je krijgt ook uitleg over de belangrijkste oorzaken van stress. Wat doet stress met je en hoeveel invloed heeft stress op jouw leven, lichaam en je brein. Wanneer je je bewust bent van je gedachten kun je voor een belangrijk deel je stress zelf beïnvloeden.

Doel van de training

Het doel van de training is dat je voor jezelf structuur kunt aanbrengen en dat je hoofd- en bijzaken van elkaar leert te scheiden zodat er ruimte en rust ontstaat in je hoofd. Wat heb jij daarvoor nodig? Hoe creëer je voor jezelf een veilige en vertrouwde plek in je eigen leven. Je kiest sneller voor meer prioriteit. Belangrijker is echter wat jij van belang vindt in jouw leven. Focus vasthouden met een balans in je leven.

Inhoud van de training

  • Stress en invloed factoren
  • Timemanagement
  • Innerlijke rust oefeningen
  • Belemmerende gedachten

Meerwaarde van de training

Wanneer jij jezelf kunt blijven focussen in verschillende situaties, bepaal jij wat belangrijk is en kun jij je 100% focussen op je doel. Wanneer jij gericht en geconcentreerd bent en zelf precies weet waar je focus ligt ga je voor meer resultaat uit je leven. Je krijgt meer rust en je ontspant waardoor je brein en lichaam nieuwe energie krijgt. Je weet nu wat je belemmert en wat je er tegen kunt doen.

Neem vrijblijvend contact op met Sensitive Coaching.


Top