Sensitive Coaching

Wie is Natascha van Weerden van Sensitive Coaching

Proactief heb ik de stap genomen om te gaan doen wat écht bij mij past en mijn hart te volgen waardoor mijn praktijk Sensitive Coaching is ontstaan. Gezond verstand en sensitive elementen komen hier samen. Beslissingen nemen vanuit je hart, zonder je verstand te verliezen. Ik geniet van elke dag dat ik coach, mediator ben en trainingen geef. Om die reden gun ik het iedereen om zijn/haar droom achterna te gaan en te doen wat jij echt leuk vind. Ik hoor vaak dat mensen energie van mij krijgen. “Jij ziet altijd mogelijkheden en geen beperkingen”. “Je enthousiasme is aanstekelijk!” Stuk voor stuk mooie complimenten. Ik ben authentiek, geloof in mijn capaciteiten en sta positief in het leven. Ik durf, zie, ervaar, luister, hoor, denk en voel. Dit alles wil ik graag bij mijn cliënten overbrengen. Vertrouw op jezelf en je innerlijke focus. Hervind jouw natuurlijke kracht. Ik geloof in de goedheid van de mens en haal het beste in jou naar boven. Ik maak daarbij gebruik van sensitieve competenties. Iedereen heeft talenten, maar lang niet iedereen ziet dit bij zichzelf. Ik zie dit vaak eerder dan de mensen zelf. Het ontwikkelen van een verbeterde kijk op jou eigen behoeften en mogelijkheden. Durf jij de uitdaging aan te gaan met jezelf!

Werkervaring

De opdrachtgevers waarvoor ik gewerkt heb: Non-profit organisaties, zorginstellingen, UWV, Gemeentes, bank- en verzekeringswezen, vrijwilligersorganisaties, re-integratie bureaus, en de particuliere markt. Deze afwisseling maakt dat ik me als een vis in het water voel bij mijn werkzaamheden.
Ik heb het geluk gehad om in verschillende keukens te mogen kijken. Om te proeven, te ervaren, te luisteren en te zien wat ik wel en wat ik niet wil. Daardoor heb ik veel ervaring en kennis opgedaan. Hoe om te gaan met verschillende medewerkers, vrijwilligers, groepen en verschillende nationaliteiten. Ik heb gecoacht, bemiddeld en getraind bij zowel profit als non profit organisaties in verschillende sectoren. Daarvoor heb ik 16 jaar gewerkt in het internationale bedrijfsleven als Head of compensation and benefits en interim HRM manager. Aan het begin van mijn carrière heb ik 6 jaar een commerciële functie bij een postorderbedrijf gehad.

Studie

Naast mijn studierichting HBO HRM, ben ik breed geschoold. Ik ben leergierig en wil mezelf continue blijven ontwikkelen. Ben je nieuwsgierig naar de studies en opleidingen die ik heb gevolgd? Kijk dan bij de coaching methodes.

Missie en visie

Sensitive Coaching zorgt voor (h)erkenning tussen gezond verstand, lichaam en intuïtieve sensitieve competenties.

Missie
Sensitive Coaching biedt begeleiding op het gebied van coaching, mediation en training.
Met resultaat werken naar je doel. Ik geloof in verbinding maken met jezelf en de ander. De focus leggen op wat écht belangrijk is. Het onderscheidend vermogen van Sensitive Coaching is gezond verstand, lichaam en intuïtieve sensitieve competenties. Ik geef je inzicht in je bewustwordingsproces.

Visie
Iedereen heeft recht op coaching, mediation en training. Ervaar wat het is om je persoonlijke geest uit te dagen. Je ziet en wordt een verbeterde versie van jezelf.

Waarom Sensitive Coaching

In het westen gaat het verstand veelal boven intuïtie. In het oosten is het precies andersom. Sensitive Coaching brengt deze twee werelden graag samen en vooral ook in balans. Ik maak verbinding met jou door mijn intuïtie. Intuïtie is het weten. Ik heb een Indonesische achtergrond, maar ik ben geboren en getogen in Nederland. Dit heeft als voordeel dat ik :

  • een nuchtere en aardse kijk op levensvragen heb;
  • een spirituele levensinstelling heb, zoals heldervoelendheid zonder zweverig te zijn;
  • met hart en ziel geniet van mijn cliënten en daar energie van krijg!

Als ik kijk naar mezelf dan zie ik een levenskunstenaar en een wereldburger. Door het vele reizen heb ik ontdekt dat je waar ook ter wereld tegen dezelfde problemen aan loopt. Iedereen heeft zijn eigen basis behoeften en emoties.

Neem vrijblijvend contact op met Sensitive Coaching.


Top