Sensitive Coaching

Corona onzekerheid en angst

Corona angst, Corona onzekerheid, Corona machteloosheid, Corona piekeren, Corona onrust, Corona stress. Krijg je het maar niet uit je hoofd? Blijven die negatieve gevoelens en gedachtes aanhouden? Onzeker over de nabije toekomst? Je weet dat er een leven is vóór corona en een leven na corona. Niemand weet precies wat er gaat gebeuren. Je staat ermee op en je gaat er mee naar bed. Tot nu toe bleef je bezig in en rondom het huis. Alle klusjes in huis zijn nu gedaan. Fotoboeken zijn geplakt, zolder is opgeruimd, alles is geschilderd en alles wat kapot was, is gemaakt. De tuin staat er tip top bij. De administratie is bijgewerkt. Vakantie staat voor de deur en wat nu?
Merk je nu al dat je kortaf bent en dat je slecht slaapt? Word je moe wakker en heb je daardoor het gevoel dat je vlak na het opstaan al met 1-0 achter staat…? Het gevoel van machteloosheid raak je niet kwijt. Negatieve gedachte heeft invloed op je gesteldheid. Ze zorgen ervoor dat je chagrijnig bent en een kort lontje hebt. Dit veroorzaakt corona stress in je hoofd. Herken je dit gevoel? Hoe wil jij nu verder? Blijven hangen of doorpakken? Dan word het tijd dat je verder kunt kijken in deze corona tijd.

Huidhonger Corona kg’s

Er zijn diverse nieuwe woorden bij gekomen. Voorbeelden daarvan zijn huidhonger, corona kg’s en corona buik. De honger om weer aangeraakt te worden, te knuffelen, iemand te troosten, te aaien. Maar hoe doe je dat in een 1,5 meter afstand samenleving. Als je ook nog HSP bent dan komen de prikkels nog harder binnen. Heb je hiervoor tips en trucks nodig van een professioneel coach therapeut? Wil je echt met je angst en onzekerheid aan de slag?
Onderwerpen zijn onder o.a.

  • Negatieve gedachten laten stoppen
  • Hoe om te gaan met onzekerheid?
  • Hoe ga ik om met huid honger?
  • Hoe kan ik leren om anders om te gaan met corona?
  • Inzicht hoe stress werkt in jouw hoofd en lichaam
  • Hoe kun je omgaan met verschillende invloeden?

Je kan het corona virus niet proeven, ruiken, zien of horen. Je hebt er geen vat op of controle over. We weten nog niet hoe lang het gaat duren. Komt er een 2e golf of een 3e golf? Niemand weet het zeker. Er heerst een onzekerheid. Dit heeft effect op je immuunsysteem. Verschillende emoties komen nu ongefilterd je lichaam binnen. Je reageert op een andere manier dan normaal. Men zoekt een bepaalde geruststelling. Je wilt je stress onder controle houden. Wat wordt het nieuwe normaal? Ik neem je mee naar: Wat kan ik zelf doen aan mijn corona angst.
Bel voor de mogelijkheden in deze corona tijd. Beeld bellen, wandelen, 1,5 meter afstand sessies. We hebben keuzes genoeg. Ik ben een ervaren coach therapeut die jou op weg kan helpen in deze lastige tijdens. Zowel wat er speelt in je hoofd als in je lichaam.

Neem vrijblijvend contact op met Sensitive Coaching.


Top